Συνιστάται

Φανταχτερά στήθη

με την βοήθεια της κρέμας Wow Bust

Κάντε τα στήθη σας

μαγνήτη για άντρες

και θα μπορείτε να νιώθετε περήφανοι για αυτό *

  • Κάνει το στήθος πιο σφικτό
  • Βελτιώνει το σχήμα του στήθους, το κάνει πιο στρογγυλεμένο
  • Ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων του μαστού
  • Παρέχει προληπτική φροντίδα
Παραγγελία

Σχετικά με την κρέμα

Δεν είστε ικανοποιημένοι με το στήθος σας; Δυστυχώς, το στήθος φαίνεται όμορφο μόνο στην εφηβεία, ύστερα γίνεται όλο και πιο χαλαρό, ρυτίδες και ραγάδες εμφανίζονται γύρω από το στήθος.

Ούτε η σκληρή άσκηση, ούτε οι δίαιτες, ούτε οι λαϊκές θεραπείες παρέχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η πλαστική χειρουργική επέμβαση είναι πολύ επικίνδυνη. Τι να κάνετε;

Η τονωτική κρέμα για το στήθος Wow Bust είναι προϊόν σύγχρονων τεχνολογιών. Οι καλύτερες ομάδες επιστημόνων έχουν αναπτύξει μια σύγχρονη θεραπεία βασισμένη σε φυτοοιστρογόνα - αποτελεσματικά ανάλογα των γυναικείων ορμονών, τα οποία είναι επίσης υπεύθυνα για την ομορφιά και τη σύσφιξη του στήθους.

Фитоестрогените са 100% безопасни и не засягат хормоналния фон на жената. Но те пряко въздействат на клетките на гърдите, като й придават свежест, стегнатост и увеличават размера им.

Η δράση της κρέμας έχει δοκιμαστεί σε πολλές διεθνείς κλινικές μελέτες. Η κρέμα είναι απολύτως ασφαλής και δεν έχει αρνητική επίδραση στον οργανισμό. < span class = "zvezda"> *

Ανεξάρτητη γνώμη μαστολόγου

Μεταξύ των πελατών μου υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός νεαρών κοριτσιών των οποίων το στήθος πραγματικά βρίσκεται σε αποκαρδιωτική κατάσταση. Συχνά τα στήθη αρχίζουν να φαίνονται άσχημα λόγω μη ισορροπημένης διατροφής, αλλά η πιο κοινή αιτία τέτοιων προβλημάτων είναι η έλλειψη οιστρογόνων στο σώμα.

Επ ουδενί δεν συνιστώ στα νεαρά κορίτσια να κάνουν έστω και απλές σκέψεις για πλαστική χειρουργική. Είναι επικίνδυνο, ακριβό και η πλαστική χειρουργική δεν είναι ακόμα σε τέτοιο επίπεδο για να γίνονται αυτές οι επεμβάσεις με ασφάλεια! Δυστυχώς, δεν μπορώ να προτείνω ασκήσεις ή λαϊκές θεραπείες, το μέγιστο που μπορεί να σας προσφέρουν είναι η προσωρινή βελτίωση της κατάστασης, και πάλι μόνο με συνεχή χρήση από έξι μήνες έως ένα χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα δικαιολογήσει την προσπάθεια.

Θεωρώ ότι η χρήση της κρέμας «Wow Bust» είναι η καλύτερη λύση που είναι διαθέσιμη αυτήν την εποχή, την οποία προτείνω στους πελάτες μου. 9 στα 10 κορίτσια παρατήρησαν μεγάλες αλλαγές σε λιγότερο από μία εβδομάδα: το στήθος τους γίνεται πιο ογκώδες, πιο ελαστικό και στρογγυλό. Δεν βρήκα καμία παρενέργεια, για αυτό χρησιμοποίησα την κρέμα άφοβα.

Ειρήνη Παπαχελά
Θεσσαλονίκη, μαστολόγος

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα;

Η κρέμα χρησιμοποιείται 2 φορές την ημέρα. Απλώνουμε την κρέμα στο δέρμα του στήθους, τρίβουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά. Η κρέμα απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει υπολείμματα στα ρούχα.

Το αποτέλεσμα της κρέμας επιτυγχάνεται εντός 3-5 ημερών μετά την έναρξη της χρήσης.

Παραγγελία

Κριτικές πελατών

Κατερίνα, Αθήνα, 34 ετών
Για πολύ καιρό δεν πίστευα στην επίδραση αυτής της κρέμας. Έχω μεγάλο κόμπλεξ με το στήθος μου εδώ και πολύ καιρό και αυτή τη κρέμα την έβλεπα συνεχώς μπροστά μου, αλλά πάντα έβρισκα δικαιολογίες και δεν την αγόραζα. Κάποια στιγμή αποφάσισα να δοκιμάσω και άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα Wow Bust. Μετά από 4 ημέρες, δεν μπορούσα πλέον να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη χωρίς να πετάω από την χαρά μου. Το στήθος έγινε όμορφο, σφιχτό και πήρε μια ζωντάνια βρε αδερφέ πως να το κάνουμε. Ήμουν τρισευτυχισμένη με το αποτέλεσμα και ήδη την έχω προτείνει αυτήν την υπέροχη κρέμα σε όλες τις φίλες μου.
Βασιλική, 27 ετών, Πάτρα
Συνειδητοποίησα ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση όταν ο σύζυγός μου μου είπε ότι το στήθος μου κρέμεται σαν δεν ξέρω και γω τι. Με πείραξε αυτό που είπε, αλλά είχε δίκιο - στα 27 μου το στήθος μου κρεμόταν, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τα μεγαλεία του παρελθόντος. Γράφτηκα στο γυμναστήριο για ένα χρόνο, έκανα διάφορες ασκήσεις, αλλά όλα χωρίς αποτέλεσμα. Ο σύζυγός μου κάποτε έφερε την κρέμα και είπε να την δοκιμάσω. Μετά από μια εβδομάδα δεν πίστευε στα μάτια του, το στήθος του αυξήθηκε κατά μέγεθος και έγινε στρογγυλό, και δεν υπήρχε ίχνος χαλάρωσης! Το πόσο χαρούμενη ήμουν δεν περιγράφεται. Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για < span>Wow Bust, μην το σκέφτεστε καν και μην αμφιβάλλετε, πάρτε το και χρησιμοποιήστε το!

Γιατί μπορείτε να μας εμπιστευόσαστε;

Κάθε παρτίδα κρέμας ελέγχεται για συμμόρφωση με αποδεκτά πρότυπα. Η κρέμα έχει περάσει υποχρεωτική και εθελοντική πιστοποίηση στη Ελληνική Δημοκρατία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Какви гаранции получавате?

  • Δεν είναι αναγκαία προπληρωμή. Η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων μέσω ταχυδρομείου.
  • Λαμβάνετε τα αγαθά σε σφραγισμένη συσκευασία που περιέχει οδηγίες και όλα τα απαραίτητα δεδομένα.
sertificate

Η τιμή σήμερα

*

* κατά την παραγγελία ενός κύκλου θεραπείας

Η προσφορά ισχύει:

00
ημέρες
ώρεςλεπτάδευτερόλεπτα

Έχουν απομείνει μόνο 100 κομμάτια

Η επόμενη παρτίδα θα έρθει μόνο μετά από 5 εβδομάδες